Sääntö numero yks: Tallenna blogi ennen kuin haet lapsen päiväunilta:) Vilho insinöörin poika nimittäin tuli ja näpsäytti yhtä näppäintä ja vaivalla kirjoittamani teksi katosi bittiavaruuteen. Joten aloitan nyt alusta. En siis ole ompelemassa Vilhon vaunuihin uutta vaunupussia vaan päivitän blogin toiseen kertaan.

1245157661_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

- Omatoimisuutta

Kotiäideillähän on kamalasti ylimääräistä aikaa. Joten näin on minullakin. Olen mm. alkanut pistämään merkille erilaisia asioita. Ensimmäiseksi haluan jakaa kanssanne siitä kuinka olemme saaneet viime aikoina runsaasti kaupanpäällisiä. Siitä onko nämä niin tarpeellisia voi jokainen päättää itse.

 

Aloitetaan, Vilholle hankittiin talvella syöttötuoli joka on hyvin tuettu joten sitä on pystytty käyttämään jo jonnniin aikaa. Nyt olen kuitenkin havainnut, että kaupassa ilmeisesti tullut kaupan päällisenä vauvanvatkaaja. Ominaisuus ilmenee siten, kun laitan Vilhon tuoliin istumaan istuuhan siinä hetken kunnes alkaa erilaiset vartalon hallinnan harjoitukset mm. vatsalihaksista lähtevä ojennus joka uloittuu sormen päihin saakka. Ominaisuus ei tee Vilhon oloa tukalaksi päin vastoin. Mutta sille joka Vilholle sillä hetkellä ruokaa tarjoilee ominaisuus tuottaa lisähaastetta.

 

Kaupan päällisiä ilman erillistä ilmoitusta on tullut myös lusikoihin joissa on silikooninen pää. Näissä lusikoissa ja Vilhon päässä on ilmeisesti saman merkkiset magneetit koska aina kun nostan lusikan Vilhon suuta kohti pää kääntyy toiseen suuntaa. No onneksi neuvolan puntarin mukaan ruoka ajoittain löytää myös Vilhon suun. Tosin tuosta vauvanvatkaajasta johtuen kalorinkulutus on myös varmasti keskivertoa kovempi :)

 

En tiedä onko tämä seuraava ominaisuus saatu kaupanpäälle vai onko tuo vanhempi Kepo kouluttanut myös molemmat meidän rattaista mutta. Molemmissa omistamissamme kärryissä on nimittäin kauppatunnistin. Kun kärryt viedään kaupan liukuovista sisään, alkaa siitä n. 5min jälkeen muriseva vinkuminen. Eli jälleen minä olen saanut kaksi yhden hinnalla. Entisen yhden murisijan sijaan minulla on nyt kaksi murisevaa shoppailukaveria. Onneksi Nikon fiksu työnantaja on ajatellut tämän kotiäidin hyvinvointia ja antanut miehelleni ensi viikosta alkaen kolme viikkoa lomaa. Eli alennusmyynnit here I come :)

1245157858_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

- Murinamatkikset ja pikkumurina ite.

1245157751_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

- Murinakomppanja koko komeudessaan.

Tänään on siis taas ollut tällainen suhaa ja suksi päivä. Aamulla koko poppoo autoon ja Neuvolaan josta suhautettiin kentälle treeneihin mammojen kanssa ja treenien jälkeen perusjännät kotityöt. Ja kaupan päälle vielä talitintti eksyi tuuletusikkunasta sisään :) Että joku lintuflussa tästä nyt vielä puuttui:) No huidoin sen Vilhon vaipalla ulos, eikä takuulla tule se pulu tänne enää toista kertaa.

Tulevaisuus suunnitelmistamme on ilmennyt mukavaa keskustelua. Joten tiedoksenne: heti kun joku firma tarjoaa Nikolle samalla kuukausikulukorvauksella olevaa työpaikkaa alan pakata kamoja ja jätän tämän saasteSuomen :)

Sillä se meidän yhteisen yrityksen perustaminen vaatinee vielä hiukan hiomista, kun niitä kestovaippoja ja kebab-pitsoja ei oikein voi samasta puodista myydä :)

Juhannuksen suhteen meillä on huikeita suunnitelmia. Pyrimme olemaan hukkumatta(vauva- ammeeseen), olemaan hankkiutumatta humalatilaa noista muutamista alkoholipitoisista pulloista joita meidän kaappiin on ilmestynyt. Ja palovammariskistä huolehtii tänä juhannuksena kaksi kertakäyttögrilliä. Sekä Nuuskion (siis Nuuksion) lenkkipolut saavat pitää huolen meidän tapaturmatarjonnasta tänä Jussina.

 

Siispä oikein hauskaa Juhannusta toivotellen:

 

1245159145_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

- Viisaasti vesillä siis :)