Aloitin sitten tämän aamun esittelemällä tätä nykyistä kotia mahdollisille uudelle asukkaalle:) Aamulla 8:30 asuntomme ei välttämättä ollut kaikkein kukkeimmillaan. Kovasti ihastui asuntoon.

Eilen en jaksanut päivitellä. Kun olin ahkeroimassa sairaalassa aamupalavuorossa. Kiva kun on töitä, mutta en minä silti sairaalaan töihin kaipaa:) (paitsi kivoja työkamuja).

Rakkaus on sellainen asian laita,
että se kulkee meriä ja maita,
tulipa vastaan risu tai aita,
ei se siitäkään niskoja taita

Eilen laitoin taas hääjuttuja järjestykseen. Tai no suomeksi laitoin s- postia stockmannille ja kysyin pitääkö varata aika sen häälahja listan tekoon aika, No pitää! Samoin heitin s- postilla bändiämme ja kerroin häävalssitoiveemme. S- postia eilen sain myös kuvaajamme, jota pyysin että tulisi sitten vielä kirkon jälkeen kuvaamaan vieraitamme joksikin aikaa juhlaa.

Tänään ajattelin sopia että pääsisimme käymään  nuorisoseuraintalolla katsastamassa paikkoja äidin ja toivottavasti kaasotkin pääsisivät antamaan arvokkaita kommentteja paikan suhteen;)

Niin sitten löysin eilen tosi kivan kaupan Tallinnasta. SUPERALKON(sellainen on kaupannimi), vautsi vau... Sinne siis heti kun muuttorulijanssi on selvä.