Hitsin hitsi!

Kirjoitin juuri teille pitkän kuulumistarinan. Ja sitten näpsäytin sen pois!! Hitsi että ihminen voi olla hörö!

No kirjoitan nyt lyhennelmän äskeisestä. Viime viikko ja tämä viikonloppu on mennyt kovasti agilityn merkeissä. Niko ollut talkoilemassa koko viikonlopun seuramme kentällä. Ja asennellut uusia hienoja valoja. Minä puolestani olen joutunut viime viikkoiset titokone aikani käyttämään agilitykurssin järkkäilyyn. Joka on nyt onnellisen onnistuneesti takana! Huh hei ja kädet kyynerpäitä myöten ristiin.

Koirille kuuluu että Oona on sairaslomalla. Ja pääsee ulkoilemaan sylikyydillä. Sillä Oonan toisen takajalan polkuanturaan tuli melkoisen syvä viiltohaava viime perjantaina ja jalasta on vuotanut melkoisesti verta. Nyt haava kuitenkin näyttää umpeutuvan. Eikä tohtorin luona näin ollen tarvinne vierailla.

Täällä sataa räntää taivaan täydeltä. Eikä valkeasta maasta ole tietoakaan.

Nyt täytyy kiiruhtaa MaaJussilleMirkkua katsomaan.

Voikaa hyvin. Koetan nyt ehtiä päivittelemään joku päivä hieman tarkemmin kuulumisia. Tai no ei mitään ihmeellistä ole oikeastaan kerrottavanakaan. Vielä ei toistaiseksi tarvitse tutustua kestovaippojen ihmeelliseen maailmaan:):)

Ai niin ensi viikonloppuna meitä onnistaa. Saadaan nimittäin vieraita:) Ja jos kaikki menee hyvin niin voi olla että askartelutaitoinen vieras pääsee näpräilemään kanssani kiitoskortteja:) Jos sopii??

Mutta nyt tortut ja glögi(ihan holiton) kutsuu!

Tässä tunnelmia tältä päivältä. Kun talkoista ja koulutuksesta johtuen koirat saivat viettää leppoisaa sunnuntaita.
1086279.jpg