Ompas tullut taas pitkä päivitystauko. Olen tainnut olla kiireinen. Ja olenkin ollut meillä on ollu yövieras nimittäin kummitätini Tuula tuli meille torstai-iltana. Oli niin ihanaa nähdä tuttuja kasvoja:)

Mennään nyt vähän viikkoa takaisin päin.

Maanantai iltana käytiin iltalenkin yhteydessä lähikaupassa ostamassa jäätelöt. Samaisella reissulla meidän rinssihurmuri otti ja rakastui julkkistyttöön. Nimittäin näyttelijä Outi Alanen(siis siinä häräntappoaseessakin näytellyt) sattui olemaan meidän kanssa yhtä aikaa ostoksilla. Hänellä oli sellainen tosi suloinen espanjasta tuotu katukoira. Roduksi olivat siellä nimenneet terrieriMix;) Siinä me rupateltiin koiramaisia asioita hetki kauppareissun päätteeksi. Oikein miellyttävän oloinen nainen.

Tiistaina oli ihana hellepäivä joten ajattelin hieman piristää meidän arkea. Joten lähdimme heti töiden jälkeen piknikille läheisen Albergan kartanon puistoon:
755423.jpg

Viikko töissä sujui oikein vauhdikkaasta. Vaikkakin eteläsuomalainen työkulttuuri alkaa näyttämään  hampaitaan:(  Osa työkavereista on ollut tosi mukavia. Ja puistossa käyneistä asiakkaista on muodostunut kivoja juttukavereita. Olen tutustunut yhteen irakilaiseen naiseen jolla on aivan valtavan ihanat pojat. Hän on ompelija ja korjasikin minun yhden hameen vetoketjun puistossa käydessään.

Kotona ei olla tällä viikolla juurikaan sisusteltu eteiseen laitettiin verhot ikkunaan ja taulut ovat saaneet koukut seinille. Ihan perinteistä siivoilua vain. Isot tiet kun tuppaavat pölisyttämään melkoisesti!

Niin kävin paikallisessa kierrätyskeskuksessa ostoksilla keskiviikkona. Mukaan tarttui mukava samettijakku 2,50€ ja yksi laukku josta meinaan tuunata puhelimenkahva laukun. Kunhan löydän vanhan puhelimen. Niitä ei valitettavasti kierrätyksessä silloin ollut.

Eilen katsottiin Suden arvoitus elokuva. Voi että oli hyvä. Antaisin sille kaikki mahdolliset Venla- palkinnot. Suosittelen.

Tänään oltiin Helsingissä ostoksilla. Ostettiin sellaiset matkailijaliput, joilla saa kulkea kaikissa julkisissa vuorokauden ajan rajattomasti. Käytiin Hietsun kirpparilla ja sitten pyörittiin erinäisissa liikkeissä keskustassa. Niko oli niin reipas poika koko päivän, noo se saikin terassilla sitten palkaksi Oluen;)
Voitteko uskoa ne mun hääkengät odotteli mua tänään Dinskon hyllyllä Helsingin keskustassa.  Hinta vain 30€ sisälsi siis kahdet kengät Tässä ne on:
755428.jpg

Käytiin myös uudesssa Kampin ostoskeskuksessa. Ja Mangon liikkeestä löytyi Jatta- siskolle synttärilahja;);) Ja itselle tosi kivat housut ja yksi paita, alella tietysti.

Hääasioita ollaan tällä viikolla puuhailtu kovasti eteenpäin. Kaasoille on tullut jo jonkin verran ilmottautumisia, hyvä hyvä. Tanssijuomapulloreissu Tallinnaan olisi edessä elokuun puolivälin jälkeen:) Niko on koko viikon pohdiskellut meille boolireseptejä. Ja sen verran voin paljastaa että häihin ei ole tulossa perinteistä kuohuviiniä onnittelumaljoihin;););)

Minulle kyllä sattui niin hyvä tuuri kun löysin silloin keväällä sieltä kosmetologikoululta sen meikkaajan. Hän on osottautunut tosi mukavaksi ja ennen kaikkea todella ammattitaitoiseksi. Menen koemeikkiin sitten la 4.8 kun tullaan Ouluun. Tuo päivä meneekin sitten häähömpsötyksen puolelle kun heti aamusta olemme sopineet pukuliikkeeseen puvun sovituksen ja mittojen ottoon ajan. Ja sitten....pääsen ihastelemaan sitä jokaisen rouvan tunnusmerkkiä. En ehkä malta odottaa!! Tänään myös sitten löysin Paula Nummelan suunnitelemat korut täydentämään hääpäiväni asukokoinaisuutta. Ne on tosi hienot. Ja Niksun valitsemat:) Huomenlahja toiveet voin varmasti unohtaa menee nimittäin siihen sormukseen sen verran euroja että korvaa seuraavien vuosienkin häälahjat!! Hih sittenpähän näette. Tänään on tullut piiiitkästä aikaa sellainen höpsöttelymorsian olotila. Ihanaa kun vihdoin kaikki asusteet on hankittuna jopa laukku:) Ainoastaan puuttuu se kahden henkilön sateenvarjo jos sattuu että säätilauksemme menee väärään osoitteeseen.

Huomenna olisi taas Vermon kirpparipäivä. Siispä heti aamusta sinne.

Nyt on kyllä sellainen olo josta tämä kuva kertoo parhaiten:
755425.jpg

Olipas ihanaa kun kävit. Muistathan jättää jäljet käynnistäsi käytävän seinään:)