Mun oli ihan pakko tulla jakamaan tämä hieno asia kanssanne.

Jotenkin näin keväällä taas alkaa tämä hää- hömppäys. Ja kun ne omat häät ovat ONNELLISESTI puolen vuoden takana. Niin mieleeni on hiipinyt kaipuu häistä ja niiden valmisteluista. Eikä eilinen Sinelli(askartelukauppa) vierailu oikein helpottanut oloa. Kun olin etsinyt hakemani tavarat löysin itseni hääaskartelu- näyttelystä! Voi voi kun siellä oli kaikkea ihanaa ja uutta. Jos olisin varakas juhlisimme uutta hääpäivää ensi syksynä... Ja mukaan haluaisin hurjan paljon enemmän ihmisiä kuin edellisellä kerralla. Eli jospa voitan lotosta niin tulette saamaan hääkutsun 1- vuotishäihimme.

Kun tämä lottovoitto nyt on kuitenkin hyvin hyvin epärealistinen. Keskustelimme tänään työkamulin kanssa, että hänen tuttavansa järjestävät tällaiset Morsmaikkujen kevätkarkelot. Tarkoitus on ottaa omat hääpuvut naftaliinista ja viettää ilta rakkaiden pukujensa kanssa. Niin ihana idea! Mä täällä melkein sihisen odotuksesta että pääsen tällaiset tyttöjenbileet järkkäämään. Tosin totesimme työkamulin kanssa että näitä "naituja" kaveleita on vielä kovin vähän:)?? Mistä moinen johtuu...? Nyt naiset, kyllä jokainen ansaitsee päivän oikeana rimprenssana. Sanotte niille miehillenne että nyt tai ei koskaan. Ja minä lupaan auttaa askarteluissa, voitte sanoa perusteluiksi. Olenhan jo tutustunut tämän kevään häätrendeihin.

Niin ja niihin Morsmaikkujen karkeloihin: Kukaan ei saisi pesettää omaa hääpukuaan, koska illan ohjelmassa olisi kisa muistatko mistä tuo tahra tuli? Minun pukuni on luultavasti vielä syyskyyn 1, päivän jäljiltä ellei äiti ole sitä käyttänyt pesulassa. Seuraavalla Oulun vierailulla aijon kyllä ottaa pukuni mukaan:)

Tämä keskustelu siis lähti siitä kun puhuimme kun työkamuli on menossa viikonloppuna häihin,(ensimmäistä kertaa omien häidensä jälkeen) Niin mietimme miten hienoa on puhua; - Niin silloin meidän häissä...

No nyt palaan takaisin tänne arkisen sateiseen torstai- iltaan Espoossa. Ja laitan kiltisti tämän hunnun ja tiaran tuonne häälaatikkoon takaisin:)

Tässä teille vielä kuitenkin tällaisia fiilistely kuvia joissa olen vielä Neiti Nikkinen:
1313163.jpg
HUHUU! MIHIN TE KAIKKI HÄVISITTE?

1313165.jpg
TÄÄ OLI IHAN EKA SOVITUS EIKÄ PUKUAKAAN OLTU VIELÄ MAKSETTU. OLTIIN JATTA- SYSTIN KANSSA PUKUJA VAAN KATTELEMASSA:)

1313194.jpg
SIINÄ NÄKYYKIN TOINEN MAAILMAN PARHAISTA KAASOISTA:)
Odottelen jo tinua tänne;) Onneksi pian nähdään...ikävä!
Voidaanko sit vähän hömpätä häistä?? Voidaanhan?

1313196.jpg
MINÄHÄN EN LÄHE! :):):)

P.s Viikonloppuna lupaan päivittää oikeita kuulumisia. Tämä hömppäily vaan pääsi hieman ryöstäytymään kun olen yksin kotona kun Niksu on iltavuorossa:)

Tänne kuuluu mm. koirasi häiritsevät naapuriasi kuulumisia...