Tulin ihan pikaisesti kertomaan mitä kuuluu...

Just tultiin Riihimäeltä Nikolla ja Oivalla oli siellä iltakisat. Lähdettiin suoraan töistä ajelemaan. Tuloksina kaksi 5 tulosta ja sijoitukset molemmissa kisoissa 2. ihan kivat palkinnot joten ei mennyt ihan Riman puuceen testaukseen sekään reissu:) Tosin loppulenkillä Oonalla ilmeisesti muura- muurahainen "pissasi" polkuanturaan kun neitiä piti kantaa puolet lenkistä. Mut johan parani kun pääsi auton sisälle mamman jalkatilaan kotimatkalla:) Jaa asuuko meillä joku rinsessa?

Kisoissa oli aika suloinen pieni poika( 7kk) juttelin sen ja sen äidin kanssa. Kun minähän olin siellä mahani (joka on jo kiristävän iso) kanssa vaan koiran lämmittelijä ja buffan kannattaja. Nuori mies oli syntynyt marraskuun lopussa. Joten meirän Vilkku on samanikäinen sit ens vuonna iik! Mä aattelin kun oli jo tosi jäntevä ja reippaanoloinen tuleva agiliitäjä.

Kyllä kuulkaa minun juoksuni alkaa olla pian juostu. Ei vaan oikeesti enää kovin hurjasti taivu tämä mamma. (lukekaa rivien välistä että painoa on tullut viikossa 1kg!!) Mihin tämän mahani kanssa vielä joudun varmaan päädyn todennäköisesti  Ellun kanssa sinne mammajoogaan. Aattelin kyllä että viimeiset kisat kisaan elokuun ensimmäisenä viikonloppuna ja sit saapi meikäläisen kisavermeet laittaa muutamaksi kuukaudeksi naulaan...Onneks mulla alkaa sit syyskuun alussa se mun hurja mamma- jumppa. Vedin eilen vanhat "löysät"(siis ennen olleet) farkut jalkaa niin Niksu totets että onko sitä nyt pakko ihmisen itsensä kaikkin survoa!! Kävin eilen sadepäivän kunniaksi kirjastossa(siis maksamassa sakkomaksuni viime kesältä) ja lainasin Niksulle vauva/raskaus tietosanakirjoja, joita se on kaipaillut. Niitä se sit eilisen illan opiskeli. Olen täällä pienessä päässäni pohtinut imetysasioita... oi joi kun ois joku joka mun kanssa täällä niistä turisis...

Niin tänään on merkittävä virstan pylväs raskaus on puolivälissä. Hip hip hurei.

Ihan mietittiin Niksun kanssa tuossa kotimatkalla että kukahan mahtaa tulla meidän koiria hoitamana kun lähtö synnytykseen tulee?? Onko vapaaehtoisia? Saa ilmottautua niin toimitamme avaimen. Tälläisia ihan pieniä käytännön asioita tulee eteen kun asuu täällä jonkin matkan päästä tukiverkosta.

Sanna en ehkä kirjoita sulle ainakaan viikkoon...:)

Nyt lähden saunomaan ja sit untenmaille.

LISÄYS kellon ollessa 23.16 Ihan pakko oli tulla vielä kertomaan, kun varsin katselin Vilkulle jo ensi keväälle harrastuksia... Täytyyhän lapsella olla virikkeitä. Asiaan: Vauvauinti täällä pääkaupunkiseudulla hinta on 15e kerta(koko perhe) okei tässä vaiheessa hieman alkoi hirvittää. Samassa listassa oli lisattu esim oulun hinnat 25e/4krt (ja jälleen koko perhe) että näin... Siinäpä yksi hyvä syy tulla Ouluun no ainakin uimaan helmikuusta alkaen sunnuntai aamuisin:)
Sukeltelemisiin :) Plursp!