Olen hengissä vaikka välillä asia pitääkin tarkistaa peilikuvalta. Vuorokaudessa olevat tunnit ovat liian lyhyitä tällaiselle mammutille. Ei vaan ehdi tekemään asioita yhtä paljon kuin ennen.  Jos citymarketissa on vielä tälle syksylle mammuttimarkkinat pääsen sinne varmaan jonojen ohi. Pitäisköhän hakea sinne jouluapulaiseksi. Vain sellainen kärsä nenään ja olisin täydellinen markettimaskotti. Kuten siis voitte lukea tunnen oloni erittäin hehkeäksi. Varsinkin kun useat asiakkaat töissä sanovat kylläpä näytät hehkeältä. Just just! 

2002051.jpg

Niksun ja Oonan syysväsymystä :)


 

Äippäloma onneksi alkaa kolmen päivän päästä! Odotan sitä niin kovasti. Sitten varmasti tämä syysväsymyskin helpottaa. Muutamana yönä on jo tuntunut että jaahan nytkös sitä lähetään synnyttämään...

 

Kovasti olemme kotia laittaneet ja kaikki alkaa olla valmista Vilkun tuloon. Sänkykin saapui viime viikolla ja löytänyt paikkansa. Kiitos ihanalle anopille joka toimitti sängyn meille.Viikonloppuna ompelin hieman kestovaippoihin imuja vanhoista vaatteista ja pyyhkeistä. Tässä mallinukkeni:

2002049.jpg


2002052.jpg

 

Tänne kuuluu kaikenlaista. Kirjoittelen kuulumisia tarkemmin ensi viikolla kun olen toivottavasti pirteämpi. Nyt kun en oikein jaksa istua pitkään koneella. Ja näin työpäivän jälkeen on lepäily melkoisen tuttu harrastus. Sillä väsymys on alkanut tunkeutua elämääni väkisin:)

Ulkoilua en ole kuitenkaan voinut unohtaa sillä se on ainut asia jonka olen pystynyt normaalista elämästäni säilyttämään. Viime lauantaina käytiin Luukissa ulkoilemassa:)


2002071.jpg

Kyllä hyvät eväät aina tiellä pitää :)