Heippa rallaa housut pallaa!

Voi olen ollut kovasti kiireinen viime päivinä. Ja nyt kaikki aika joka jää koneella oloon on kulunut seuramme asioita järjästäessä. Otin vielä sellaisen kurssiviikonlopun järjestämisen tähän loppuvuoteen. No se on vain yksi viikonloppu ja ansaitsemme sillä seurallemme mukavasti talvivarastoa:)

Viikonloppu meni oikein mukavasti. Meillä nimittäin kävi vieraita oikein useampia. Lauantaina meillä istuttiin iltaa glögin ja naposteluiden merkeissä. Heli, Ellu ja Vesku Helsingistä ilahduttivat meitä halloween vierailulla. Sunnuntaina aamulla anoppi tupsahti kylään. No anoppi oli koko viikonlopun koulutuksessa hki:ssä niin tuli sitten meille sunnuntaivierailulle ennen kotiin paluuta. Ihanaa hiukset lyheni, nyt sitten oikein viimeisimpien oppien mukaisesti;)

Sunnuntaina käytiin koko perheen voimin treenailemassa, pienessä kirpakassa pakkasessa.

Maanantaina olin työterveyshuollon jumpassa(hui aerobikkiä 2 vuoteen) Oli kyllä kivempaa kuin olisin kuvitellut. Alan ehkä käymään säännöllisesti maanantaisin.

Koirat saivat eilen hienot uudet treenitakit seuramme logoilla varustettuna sekä tietysti oma nimi prodeerattuna kylkeen:) Laitan kuvan kunhan saan otetuksi.

Töissä on tosi kivaa. Niin kuin pitääkin. Jossainhan sen täytyy näkyä kun on täällä kaukana kaikista arvokkaista ihmisistä. No on niitä onneksi muutamia täälläkin. Ikävä. Onneksi pian on joulu... Sitten tonttuillaan...

Vihkisormukseni on aiheuttanut minulle kyyneleitä viime aikoina. Sormus on tehty minun kihlasormukseni koosta, mutta nyt tämä on osoittautunut liian pieneksi. Ja kun sormus on kohtuu leveä ei ilma pääse kiertämään sormuksen ja ihon välissä. Joten nyt nimettömäni iho on hieman rikki ja joudun viemään sormuksen kultasepän luo tutkittavaksi. Tosi harmi. Mutta ikävä kun se puristaa aina välillä eikä sitä saa muuten kuin saippualla pois ja käsirasvalla paikoilleen. Paitsi jos intoudun laihduttamaan niin sitten, johon en kyllä usko.

Nyt kipaisen tv:n ääreen kuuntelemaan Tuusulan kamalasta verilöylystä lisää.

Ai niin se uusi asunto josta kerroin ei sitten ilmeisesti ollut tarkoitettu meille kun ei siitä ole mitään kuulunut. Ehkä asumme tässä laatikkohelvetissä vielä keski-iässäkin.

Pahoittelen pikapäivitystä. Mutta nämä oli tärkeimmät.

Kova ikävä kaikkia.

Sanna: Tulkaa tänne täällä on töitä oikein mistä valita(I need you)

Lauantaina kisataan hienoissa kisoissa. Teletappipipo päässä. Se kun on minun onnenpiponi. Paikka on tämä http://www.energia-areena.fi/3

Heippa heipan heippa!

* Hilppis the teletappi*