Heippa kaikille!!

Täällä sitä nyt ollaan ja tässä pikaisesti kirjoittelen kuulumiset, kirjoston koneessa nimittäin on aika rajoitus että max 30min.

Niin me päästiin tänne ja muuttokurmakin kannettiin reippaaseen tahtiin. KIITOS KAIKILLE 3muuttomiehelle. Mariakin heräsi yövuoron jälkeen auttelemaan meitä. Ja hyvä niin sillä jos Maria ei olis tullu sillon lauantai- iltana olisimme varmasti nukahtaneet, "pikkukakkosen jälkeen".

Kaikin puolin asiat on mennyt hyvin. Tosin jokaisessa asiassa on ollut pieni vastamäki tietysti ensin. Suurin vastamäki koettiin heti, kun uutteen kotiin sisään astuttiin. Koti oli aivan kamalassa kunnossa siis kovin likainen. Pesin jääkaappia ½ tuntia:(

Laatikot ollaan saatu melko kivasti purettua muutamia vielä pyöriskelee. Paljon on vielä tehtävää kodin suhteen ennen kuin suostun sitä ihan kodikseni kutsumaan. Täytyy lähteä nyt kauppaan ja sitten. Uuteen hyvin lämmitettyyn kotiin touhuilemaan.

Terkkuja siis Espoosta. Kirjoituksia mm. eksyminen helsingissä, Nikon ensimmäisen työpäivän jälkeiset fiilikset ja siitä miten mukavaa täällä loppujen lopuksi on!! Ja s- postiin vastailuja luvassa kunhan Elisa kytkee meidät sosiaaliseen elämään. Voikaa siis hyvin :)