Heipä Hei! Sateen jälkeisestä Espoosta.

739404.jpg

Niin se alkaa viikonloppu kääntyä kohti uutta työviikkoa. Vielä oli kaksi viikkoa asukaspuisto hommia ja sitten oman toimen kimppuun 30.7

Eilen käytiin Vantaan Ikeassa, ostelemassa häärekvisiittaa. Melkein kaikki saatiin kasaan. Samalla reissulla käytiin Jumbossa ostoksilla. Etsiskelin jälleen niitä kenkiä! Tuloksetta!! Alkaa pian epätoivo vallata. Kävelen siis tahtomaan Nokian punaiset kumpparit jalkassa, nehän vois kiillottaa ennen h- hetkeä;) Samalla jälleen eksyin maailman parhaaseen askartelukauppaa josta saa hyvää palvelua ja tuotteet sopuhintaan. Siellä sitten insipiroiduin ajatukseen, teempäs itse hääkorut! No eilen syntyi yhdet versiot, ehkä hieman liian pitkä se kaulaketju. Noo tekevälle sattuu... Mietiskelin myös ihan perus helmisettiä. Niitähän ois kaikilla niin ei tämäkään neiti erottuis porukasta. Ei ehkä kuitenkaan.

Eilen leikittiin leipuri Hiivaa ja leivottiin kunnon pullaa. No nyt on pakasti täynnä pullaa. Että tervetuloa kahvittelemaan!!

Tänään kävin aamulla vesisateesta huolimatta Vermossa kirpparilla. Mukaan tarttui muutama kirja (10cent) kpl ja joitain halpoja helmiä. Paljon oli myyjiä vaikka ilma olikin sellainen että Oulussa ei tuollaisella ilmalla ois kukaan edes ajatellut lähtevänsä kirpsuttelemaan. Vermossa ihmiset myivät tavaroitaan autojen takaluukuista ja pöydiltä. Myyntipaikan koko oli yksi parkkiruutu. Sinne vois itsekkin mennä joku sunnuntai.

Puolen päivän aikaan suuntasimme kuuluisaan Nuuksion kansallispuistoon. Kiersimme 7km reitin. Uskomattomia maisemia. Ihmisiäkin liikkui reiteillä tihkusateesta huolimatta. Pienet metsälammet loistivat kirkkaina. Mustikoitakin kerättiin piirakan verran.

739413.jpg

739396.jpg

739394.jpg

Iltapäivällä päiväunien jälkeen. Taas hieman sisustettiin  ja makuuhuonekkin sai matot ylleen.

739402.jpg

Parempi kuva keittiöstä:) Ja Päivin tuomat ihat kukat.
739399.jpg


Ihanaa kun kävit. Tulethan taas;)

-kengätön koruntekijä-