Heipä hei!

Viikot juoksee ihan silmissä. Iltaisin on "onneksi" niin paljon kaikenlaista puuhaa ettei oikein ehdi ikävöimään. Vaikka oikeasti ikävöin ihan hirvittävästi. No aina välillä... Kun sosiaalinen elämä on melkoisen sanoisinko pinnallista. Täällä kun meitä ei oikein tunne kukaan. Ei kenenkään kanssa voi oikein jutella sen syvällisempiä. No onneksi nyt on satanut vettä niin siitähän sitä jutun juurta sitten riittääkin.

No onhan minulla tuo oma rakas aviomieheni. Täällä siis menossa todellinen hanimuuni. Maanantaina alkoi seuramme alkeis- ja jatkoagility kurssit joissa toimimme Nikon kanssa ohjaajina. Joten maanantai- ilta meni siellä. Kivaa oli, ainakin tapaa uusia ihmisiä:)
Tiistaina töiden jälkeen lähdettiin Vantaalle ostoksille ja Nikon oli tarkoitus mennä käymään Biltemassa ostamassa autoon lamppuja, mutta jos menee kaupan pihalle klo: 19:05 kun kauppa on suljettu klo: 19 on hyvin todennäköistä että ostokset jää saamatta.
No minäpä onneksi pidin huolen siitä ettei eurot tililläni vanhene(jos niitä joskus sattuu ylimääräisiä olemaan:) Kävin sellaisessa isossa hevostarvikeliikkeessä(HÖÖKS) joka myy myös ylläri ylläri koiratarvikkeita. Ostin Oivalle uuden syystakin ja itselle ihanan ruskean fleecetakin:)

OIVA MANNEKIINI (siinä on huppu, Niko kokeili Oivalle huppua niin se käveli seinään pahki:)

897682.jpg

Kävin myös Plantagenissa ostamassa parvekkeelle syysjuttuja. Väkertelin sitten niitä eilen pimeässä. Se kun tulee täällä jo puoli kahdeksan maissa. Tässä hieman tunnelmia partsilta.
897685.jpg
(Oiva ei pissannut tuohon vaan minä sitä hieman kastelin:)

897689.jpg

897693.jpg

Tein vielä tällaisen syysasetelman ruokapöydälle. Kuvassa näkyy myös Nikon työkavereiden meille antama häälahja.
897726.jpg

Tänään sitten olikin vuorostaan minun ja Oonan treenit. Hienosti meni ollaan kyllä kovasti taas menty eteen päin:) Huomenna sitten Niko ja Oiva treenaa. Sitten onkin perjantai ja niin ollaan jälleen kahlattu yksi viikko läpi. Lauantaina tulee ½kk naimisissa, eikä olla edes kertaakaan yritetty erota.(Johtunee siitä että Niksu on yrittänyt olla mulle oikein kiltti:) Kyllä se avioliitto vaan saa ihmeitä aikaan. Vaan äläpä hättäile kyllähän nekin ajat koittaa...kun!!!

Pitäisi varata kampaaja aika kun meinaa nuo oksat vähän hapsuttaa. Kun ei viitsi ihan ilta-ajeluna lähteä anopin luokse. Ja kun suunnittelin käyväni lauantaina passikuvissa että saisin käydä tilaamassa ensi viikolla uuden passin ja ajokortin. Niihin kun on nykyään sellaiset säännöt että mitä tahansa nenänkaivuu- kuvaa ei saa laittaa. Ei niissä muuten saa hymyillä(no sehän ei paljoa vaadi voi siis ihan vaan mullistaa)

Kiva kun taas kuuntelit.
Tunnelmallisia iltoja. Ja jos pimeyttä ei pohjoisessa ole tarpeeksi niin ei muuta kuin tänne vaan!! Täällä sitä riittää...

T. hömpsyntömpsy

p.s päivittelin tuota hääkertomusta:) hieman eteen päin.