Kirjoitan vaikka tiedän, mikä on se varmin tapa herättää lapsi. On vaan ihan pakko olla hetki omassa rauhassa. Kun viimeiset 5päivää on vietetty enemmän ja vähemmän seurallisissa merkeissä.

Oulunreissu takana. Oli mukavaa ehdin nähdä omia raksukamuja. Kyllä ystävistä vaan saa voimaa. Varsinkin kun niitä niin harvoin näkee. Kerkesin jopa käydä entisessä työpaikassa vähän shoppaamassa ja samalla moikata muutamaa vanhaa työkamua.

Vilho oppi reissussa hurjasti. Nyt herra kääntyilee ja pistää varpaitaan suuhun. Ja viimeinen niitti oli kotimatkan viimeiset 100km. Lapseni naakkui kuin naakka!! Ei itkenyt oli ilmeisesti vaan niin inhottavaa istua että ei sit muuta keksinyt.

Ennen tuota viimeistä 150km pysähdyttiin ruokailemana Heinolan abc:lle. Eikä muuten oltu yksin. Väkeä oli kuin pipoa. Eipä taida olla mikään ihmisryhmä niin kova hymyilemään toisilleen kuin pienten vauvojen ja taaperoiden vanhemmat. Kiva kuulua tuohon sakkiin. Toinen ryhmittymä on sitten yli3v. vanhemmat. Jos sinulla on kiukutteleva alla 3v. , voit olla varma että sinut huomataan. Opin myös tuolla kotimatkalla, että noutopöytä on kätevin vaihtoehto ruokailla pienen lapsen kanssa (siis vanhempien ruokailu). Sen oli ilmeisesti myös todennut matkanpäällä olevat kaksosten vanhemmat, jotka istuivat viereisessä pöydässä. Äiti syötti toista vauvaa (n.5kk) ja piti toiselle pulloa. Sillä aikaa isä veti kukkurallisen lounaspöydän antimia alle 7min. Jonka jälkeen seurasi vuoronvaihto. Äiti veti samanlaisen annoksen alle 6min. Tuon jälkeen isä hörppäsi kahvit ja äiti lähti vaihtamaan vaipat! Tuossa ajassa minun ainokaiseni oli vähän lupsuttanut tissiä katsellut kaikki paikalle tulevat ja lähtevät ihmiset. Mieheni oli juonut kupillisen kahvia ja melkein murskannut katseellaan vierassä istuvan maajussin joka ilmeisesti yritti saada päivän erotiikka- annoksensa Vilhon ruokahetkestä ;)Minulla lienee vielä paljon opittavaa tuolta "kaksosten asenne- äidiltä"...

Huomenna kohti arkea! Taidan lähteä kaksosten äiti- asenne kouluun ;) Huh tulee ihan hiki kun ajattelenkin...