Viikonloppu on juossut jälleen ohitsemme. On taas aika valmistautua tulevaan työviikkoon.

Viime viikolla allerkirjoitin uuden työsopimuksen joka on vuoden 2009 elokuun alkuun :) tosin taidan jäädä äitiyslomalle hieman aijemmin.

Eilen oli seuramme omat kisat. Joissa Niko ja Oiva nousivat hienolla 0 tuloksella kakkosluokkaa. Ja vieläpä kun voittivat koko ykkösluokan ei päivään muita tuloksia sitten tarvittukkaan. Oonan kanssa ensimmäinen rata meni meikäläisen väärin ohjattuun rataan. Olin siis jo tutustumisesta saakka lukenut radan yhden kohdan väärin. Oonalta kuitenkin hienot kontaktit tosin keinulta 5, joten vauhdikasta keinutreeniä siis... Toinen rata meni meiltä ihan seuran kannatuksen puolelle. Menimme radan "ansakohtaan" ja Hyl: hän siitä seurasi.

Tänään korkattiin Onskun kanssa kesän pyöräilykausi ja käytiin aamutuimaan Vermon kirpparilla pyöräilemässä. Mukaan tarttui muutama vauvanjuttu. Iltapäivällä lähdettiin sitten  länsi- uusimaa turneelle. Käytiin minun työkaverin luona Lohjalla ja sieltä ajeltiin vielä illaksi Kirkkonummelle Mikan ja Annikkan luo. Annikka oli ostanut meille ihka ensimmäisen baby- lahjan ihanat benettonin pienet sukat :) Kiitos vielä kerran :) Annikkan ja Mikan luona on aina niin mukavaa käydä. Kun siellä on käynyt tuntuu jälleen ettei tämä Etelä- Suomi nyt niin paha paikka olekkaan ;)

Välillä tämä odottaminen tuntuu jo todelliselta välillä taas tuntuu että onkohan tämä sittenkään totta. Kun ei tämä raskaus ihan ensimmäisestä yrityksestä alkuun lähtenyt. Tämä viikko on ollut ensimmäinen hyvä viikko. Ei siis ole tarvinnut halailla pöntönreunuksia. Muutama viikko sitten olisin hilannut sellaisen ihmisen puuhun joka toteaa että raskaus on naisen parasta aikaa. Nyt voin jo ajoittain yhtyä tuohon sanontaan. Vaikka koko ajan vähän pelottaakin. Tänään muuten laitoin Vilkulle hankkimani vaatteet sellaiseen laatikkoon ja sitten niitä Nikon kanssa ihasteltiin. Niko epäili ettei varmasti osaa pukea noin pieniä vaatteita päälle, kun enhän minä ole nukkejakaan koskaan pukenut. Taidan hakea vanhan Elisa nuken sille varastosta harjoituskappaleeksi.

Huomenna olis tarkoitus mennä Kirkkonummelle epävirallisiin kisoihin. Jos jaksaa. No mitäpä sitä muutakaan kuin koirailua.

Mukavaa alkavaa viikkoa. Täällä mennään: lomaan enää 9 työpäivää :):):)