Mikä on sellainen paikka Espoossa missä voit pitää koiria vapaana ilman että tarvii jännittää vastaantulijoista?

V: Se on mutaisin ja kuraisin tie jonka löydät, jossa siis ei järkevätkään koiranomistajat liiku:)


Tulimme juuri puolentoista tunnin lenkiltä, josta siis puolet matkasta oli edellä mainitut kriteerit täyttävä. Jälleen voin todeta miten hienoa on omistaa kaksi hamsterin kokoista koiraa pääkaupunki seudulla. Ei muuta kuin sekaan vaan tänne sopii. Vielä voi jokunen neliö olla pyöräteiden reunoista paskomatta!

Mitäs meille nyt kuuluu. Keväthän on tätä parittelun aikaa, niin eihän sitä vallan meinaa tänne ehtiä kirjoittelemaan. Just juu…

Ei vaan täällä kevät on edennyt hurjaa vauhtia. Makeeta olla iltalenkillä, kun mustarastaat laulavat. Eilen ja tänään on ollut hurjan lämmintä, ihan on tarennut fleecetakilla jonka alla t- paita. Hip hei se kevät ihan oikeesti on tulossa. Eli on täällä välillä ihan mukavaakin aikaa. Ja pian aukeaa Lintsi ;)

Kesälomia ollaan töissä suunniteltu. Kun ei meinaa millään saada sopimaan sitä meikäläisen hurjaa 7 päivän kesälomaa mihinkään että ihan pidän sen sitten kahdessa osassa;) Pidän sen lähinnä siksi, kun tullaan seuraavan kerran Ouluun kesäkuun alussa. Nikon siskolla on ylioppilasjuhlat ja toisella siskolla rippijuhlat. Ja ne on päätetty järjestää samana viikonloppuna. Huippua! Sillä muuten meidän olisi kurjasti pitänyt valita kumpiin juhliin tullaan...
Nyt siis tullaan to 5.6 ja lähdetään ma 9.6. Eli sitten seuraavan kerran.

Ensi viikonloppuna minulla on sellainen rentoutus- ja stressinhallinta viikonloppukurssi työväenopistossa. Sen jälkeen olen sitten ihan stressitön. Uskoo ken tahtoo…

Sunnuntaina pojat kisaa purinalla ekoissa agikisoissa( kun ovat vaan kisanneet hyppyratoja aiemmin) Ehdin just ja just kattoon niitä ennen kuin se mun taltuta stressikurssi alkaa.

Seuraavana viikonloppuna meillä on Perhe Tolonen harrastaa agilityä viikonloppu Turussa. Ihan on hotelliyökin varattu. Jipii… Reissun tynkää siis tiedossa.

Mitäs tänne muuta olen alkanut käydä viereisessä kuntokeskuksessa jumppailemassa. Erityisesti erilaisissa vesijumpissa kun siellä on tosi hyvä tarjonta niistä. Eli kesämekot here I come!

Sitten Oulunreissuun. Oli niin ihanaa käydä ja ihan piti itkusilmässä taas pois lähteä.

1430651.jpg

Sannan kanssa ei päästy matkaa kuin 5min verran kun oli jo parisuhdekoukerot täydessä järjestyksessä. Voi kun olisit täällä tai edes puolen matkan päässä:) Tulisin terapialenkille ainakin kerran viikossa!! Voimia koulujuttuihin:)

Lauantaina käytiin Rakkaan Päivin ja Nikon bestmanin Henkan ja hänen tyttöystävän kanssa syömässä oikein pitkän kaavan mukaan. Kyl oli kiva turista… Päivin kanssa se nyt lähinnä meni heppatyttö osastoon kun Päivin ja Juha- Matin perheeseen muuttaa keväällä se pieni perheenlisäys:)


Äidin luona oli jälleen niin ihanaa kun pääsi joka aamu valmiiseen pöytään. Koirien kanssa juostiin, hiihdettiin ja potkuteltiin Oulunsalon ihanissa maisemissa. Ja Tuula- tädin kanssa oli mukavaa viettää aikaa...pilkkien ja saunoen:)1430660.jpg

Nikon pikkuveli Jaakko ja koirulit...Varjakassa

Anoppi pääsi hoivaamaan pikku peikkolapsiaan. Tämä rouva sai siis uudet kevät kiharat ja kuparin punaisen sävyn kutreihinsa.

Jatta- siskolla oli uusi ihana koti. Ja iskä oli laittanut niin hyvää karitsan paistia.

Minnan luona käytiin Tupoksessa hakemassa hieman vauhtia agitukseen. Kyllä nyt taas kelpaa!

Harmittavasti jäi taas niin monta paikkaa käymättä. Mutta sitähän se on!

Siispä jos valitseekin että tulee tänne meille päin, niin näkee meitä just niin paljon kuin haluaa. Niin että mars tännepäin:)