Niin olen tosiaan tämän päivän nyt viettänyt täällä kotona. Aamulla kun piti herätä niin aikaisin olen saanut kovasti aikaan. Olen VARANNUT itselleni Hammaslääkärin...IIK... Nyt on reikä sen verran ikävässä paikassa että parempi hoitaa tuo asia nopsasti pois. Vaikka en enhä nuku ensi viikolla ollenkaan. Näin jo päiväunilla painajaista mätänevästä suusta ja hammaslääkäri Hirviöstä!

Olen tehnyt tänään mukavampia asioita. Olen tehnyt häiden eteen kovasti töitä! Vieraslistan kaasoille. Ja kaikkea pientä mitä sinne voi tehdä, mutta kiireessä niitä ei jaksa tehdä. Iski vähän stressi kun tuolla hääpalstalla vieraillessani huomasin, että toiset on jo laittaneet kutsut postiin:) Hui! Niin häihin on 2kk ja 2viikkoa.IIK!! Äkkiä Espooseen pakoon:):):)

Koirien kanssa sattui tänään hauska juttu. Niko lähti aamulla töihin linja- autolla. Ja me kävelimme hetkeä myöhemmin pysäkin ohi josta Niko nousi kyytiin. Koirat eivät nähneet Nikoa. Hirveä vetäminen alkoi pysäkin kohdalla ja kuonot oli taivaassa. Oiva enemmänkin on Nikon perään niin se ois varmana jäänyt koko päiväksi siihen pysäkille oottelemaan että Iskä tulee jostain. On niilla kyllä tarkat kuonot.

Laitoin äsken uuniin Sulttaani- laatikon. Niin laitoin valkosipuliperunoita ja kebab- lihaa ja kevyt kermaa. Rakas sisareni kertoi että heillä on koulussa sellaista joten nyt päätin kokeilla kun kaapissa ei muutakaan ollut.

Kiva huomenna tulee vieraita:) PIITKÄSTÄ Aikaa! Tuula- täti ja Kaarina.

NIIN SAA TÄÄLLÄ MUUTKIN KÄYDÄ!!Odottelen kovasti. Sillä välillä itsellä on melko hankalaa lähteä. Ja niin kiva kun se vielä ois nähdä kaikkia, kun kohta ympärillä on vain vieraita...

Muuttoasiatkin edistyy laitoin muuttoilmoituksen netissä tänään. Täytyy käydä vielä hakemassa niitä: HEI ME MUUTETAAN kortteja. Että saa kirjoitella...

Alan jo ehkä vähän jännittää hääpäivää. Vielä on kuitenkin melkoisen paljon tekemättä pikku juttuja. Tässä Pam Brownin sanoin toiveeni:

Tänään harmaa, ikävä maailma on muuttunut -
se on peittynyt kukkiin ja koristenauhoihin.
On pidot, suuret juhlat,
täynnä musiikkia ja naurua,  
lempeitä ajatuksia ja muistoja.
Kaikki parhaimpiinsa pukeutuneina
- ja Sinä, kaikki rakkauskertomuksen henkilöitä.
Koko maailma yhtyy iloitsemaan uudesta alusta.