Nonniin nyt se on Elisa sitten kytkenyt meidät valtakunnalliseen foorumiin. Ihkua!

Espoolaisia ollaan nyt oltu kohta kahden viikon ajan. Tosin viime viikko meni Vaasassa agiliitämisen merkeissä:) Ilmat ei oikein suosineet. Mutta muuten kaikin puolin mukava reissu. Kiitos Heli, Eila, Jossu, Sussu, Miira ja kaikki muut tuttavat:) Reissuillahan on aina tapana poikia uusia reissuja. Niinpä matkustamme vielä avoparina elokuun puolessa välillä Kuopioon Sussun luokse. Tarkoitus olisi tuolla reissulla kisailla jälleen agilidon merkeissa. Kivaa. Odotamme kovasti savonkierrosta:)

Töissä menee mukavasti. Tosin asiakkaita on ollut melkoisen vähän huonoista säistä johtuen. Mutta mukavat työkamut täyttävät työpäivän oikein rattoisasti.

Huomenna menen työkaverini kanssa kierrätyskeskukseen. Saapas nähdä löytyykö sieltä mukavaa rekvisiittaa häihin:) Tänään lähti sitten kutsut postipojan kyytiin;) Kirjoittelu voi olla että jää melko niukaksi. Alkaa tuntua että nuo häät ei oikein valmistu ellemme tee niiden eteen hommia. Tänään ostin uuden paperileikkurin joten olisi tarkoitus että pöytäohjelmien pohjat valmistuisivat tänään. Niko tuolla ahkerasti niitä jo leikkelee. Olisipa täällä muutama pari lisää näppäriä sormia. Niin ei urakka tuntuisi yhtään niin suurelta vuorelta.

Viikonloppuna olis tarkoitus käydä Itäkeskuksessa ostoksilla. Ja sunnuntaina mikäili sää sallii mennään Nuuksioon piknikille ja mustikoita poimimaan(siis syömään:)

Nyt lähden valmistelemaan häitä 1kk 3vk VOI HYVÄNEN AIKA!! Eikä minulla ole edes kenkiä.
Sormuksesta soitettiin että aarre on saapunu Ouluun:):):) Loistavaa Tillander:)

Tässä vähän kuvia Espoosta;:

729214.jpg
Oiva ja Oona Munkkiniemessä päiväkävelyllä
729215.jpg
Oona ja Oiva Haukilahden koirabiitsillä
729217.jpg
(ihan kamalan huono kuva)Meidän olohuone
729218.jpg
Meidän vessa ja uusi upee suihkuverho!!

Olohuone
729221.jpg
Äskeiseltä lenkiltä, alue on Mankkaa jossa on tosi kivoja asuntoja ehkä joskus meidänkin oma:)
729229.jpg
Sama paikka;)

Nyt hommiin!
Kiva kun vierailit näin virtuaalisesti meillä Espoossa:)

Tuleva Rva